Huurders, laat u horen

Dit bericht is voor de huurders van woningen in de Kruidenbuurt die huren bij Vestia. De laatste tijd krijgen wij zo nu en dan berichten over problemen met riolering, achterstallig onderhoud van de woning of problemen met de buren waarbij de huurder géén of lastig gehoor krijgt bij de verhuurder Vestia.


Graag willen wij weten of u ook problemen ervaart met uw woning of Vestia.

De gedeelde ervaringen zullen wij anonimiseren en groeperen om deze vervolgens aan te bieden bij Vestia. In verband met uw privacy ontvangen wij graag uw verhaal/reactie via ons contactformulier.

2 reacties op “Huurders, laat u horen

  1. Goedemiddag, we wonen in de kruidenbuurt en huren van vestia.
    We hebben een hoekhuis. En de zij muur was niet geïsoleerd waardoor we veel last hadden van vocht plekken in de woonkamer en het huis was niet warm te krijgen. Na 2 jaar zeuren hebben ze de zij muur geïsoleerd. Maar de zolder is niet geïsoleerd waardoor er veel vocht hangt in huis en is nu net een vrieskast op zolder. Daar gaan ze niks aan doen. Jammer genoeg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *