Kruidenbuurt kindvriendelijk

Onze wijk is in een rap tempo aan het verjongen. Op welke wijze kunnen we met z’n allen de Kruidenbuurt kindvriendelijk maken?

Wij zijn inmiddels al bezig om de gemeente zover te krijgen het speeltuintje aan het heidekruid aan te laten pakken. Heeft u een idee of suggestie? Denk bijvoorbeeld ook aan de wegen in onze wijk.

Laat het ons weten en laat een reactie achter. Wellicht zijn enkele suggesties gemakkelijk uitvoerbaar.

5 reacties op “Kruidenbuurt kindvriendelijk

  1. Ouders hun kinderen niet meer met de auto naar school laten brengen. Regelmatig moet ik omrijden omdat ze de bochten vastzetten en dubbel parkeren, of gewoon de auto in de straat naar de school laten staan. Belachelijk! Kinderen moeten tussen de auto’s door lopen, gevaarlijke situaties!

   Ook om de hoek bij dennekruid staan regelmatig auto’s op minder dan 5 meter van de hoek . Ouders die dan aan komen fietsen je tegemoet en de auto komt de hoek om en moet om de auto heen en vol op de rem omdat daar fietsers aankomen. Achterop rijdend verkeer Ook vol op de rem. Ook al tijd je daar 10km per uur, de auto die geparkeerd staat beker het uitzicht.
   Maak gewoon alleen parkeren in de vakken!

   1
   1
 1. Misschien kan er ook eens gekeken worden naar de sport mogelijkheden. Denk aan het basketbalveldje en voetbal veld dit wordt nu heel weinig gebruikt omdat het gewoon niet up-to-date is. Het zou meer gebruikt worden als het lijkt op een Johan Cruyff veld. Nu is het veld zo ongelijk meer een knollenveld dan een voetbalveld.

  Zebrapad naar speeltuin is zeker een goed idee.

 2. Bloembakken op de weg, zodat verkeer langzaam moet rijden.
  Is nl niet normaal hoe hard er gereden wordt in de wijk.
  Is weer wachten op een zeer ernstig ongeluk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.