Tegel eruit, groen erin

Beste buur,

Wij, Molgerd, Joëlle, Aad, Rob en Bernard, willen aan de slag gaan met tegelwippen: het vervangen van 1m2 aan tegels door groen in onze (voor)tuinen. Middels een subsidie van de gemeente, het Oranjefonds, een Opzoomermee budget hebben wij ervoor gezorgd dat het voor iedereen aantrekkelijk wordt om hieraan deel te nemen.

Op dit moment zitten we ongeveer op 15 Euro voor 1 m2. Hierbij is inbegrepen:

Op dinsdag 7 september om 19.30 uur presenteren we onze activiteit op de buurtbijeenkomst bij de jeu de boules club, Heidekruid 5 (ingang SV Ommoord) in Ommoord. De activiteit zelf vindt plaats op Burendag, zaterdag 25 september om 10.00 uur.

Omdat wij ons willen houden aan de veiligheidsregels rondom Covid-19 willen we graag weten hoeveel personen aanwezig zijn op 7 september 2021. Laat dit even weten via https://tw2021.kruidenbuurt.nl ,via buurkracht@kruidenbuurt.nl of doe de uitnodiging met je naam, adres en telefoonnummer in de bus op Goudkruid 52.

Energieke groet, van je buurtgenoten!

Molgerd, Joëlle , Rob , Aad en Bernard.

2 reacties op “Tegel eruit, groen erin

  1. Helaas, dit is onderdeel van de buitenruimte. Stenen weghalen uit de buitenruimte gaat stadsbeheer niet vrolijk van worden 😉 Wel zou je kunnen denken aan beplanten (bloemen e.d.) van deze boomspiegels met de bewoners van de straat. Dit kan je organiseren met een bewonersinitiatief 🙂 Er loopt een soort gelijk project in de Gerardskruid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *