hondenpoep

poepzakjes dispenserpalen

Op korte termijn, is ons door de gemeente bevestigd, worden door de gehele wijk 10 hondenpoepzakjes dispensers geplaatst. Dit is een idee van een bewoner via “Buurt Bestuurt”. Op kaart hieronder ziet u de beoogde locaties voor de plaatsing van de dispenserpalen.

Adoptanten gezocht

Wij zoeken naar hondenbezitters die 1 of meerdere dispenserpalen wil “adopteren” en samen met ons er voor wil zorgen dat de dispenserpalen bijgevuld blijven. De gemeente verzorgt de aanlevering van de navul pakketten via de Bewonersorganisatie. Iets voor u? Laat het ons weten via het contactformulier.

Ook een idee voor de wijk?

Heeft u ook een idee voor de Kruidenbuurt? Laat het ons weten via ons contactformulier. Wie weet wordt uw idee ook uitgevoerd in de wijk.

Een reactie op “poepzakjes dispenserpalen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.