Kruidenbuurt Forum

We merken dat er behoefte is aan kennisdeling. Sociale media zoals Facebook, Nextdoor of een app-groep zijn hier niet echt handig voor. De sociale media doorzoeken naar informatie blijkt lastig.
Bij de oprichting van onze stichting hebben we al eens geprobeerd een kennissysteem op te zetten waarbij men zich kon registreren. Na een half jaar waren we hiermee gestopt omdat de vraag om kennis veel minder was.

Wellicht is de tijd nu iets anders en proberen we het nog een keer.
We hebben een forum opgezet waar u zich op kunt registreren. Dit forum is onderverdeeld in meerdere gebieden : De wijk, woningen en bewonersorganisatie.

Heeft u vragen over een bepaald type verbouwing of iets dat speelt in de buitenruimte, kunt u dit in het forum kwijt. Op deze manier kunnen we u de mogelijkheid geven kennis in de wijk te delen. Heeft u vragen, suggesties, ideeën of is er iets dat niet (goed) werkt, stuur ons een berichtje via https://kruidenbuurt.nl/contact

Op deze manier kunt u beter zicht houden op de status van een idee of suggestie. Ook kunnen we de gebiedsnetwerker op deze manier beter op de hoogte houden.

Bezoek ons forum op : https://forum.kruidenbuurt.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*