Project Schilderen Stedinhuisjes (update 2020)

In zomer 2018 zijn wij gestart met een bewonersinitiatief (voortgekomen uit de laatste werkzaamheden in onze wijk) om drie Stedin huisjes te laten beschilderen. Dit initiatief is in de zomer van 2018 bij de gebiedscommissie neergelegd.

Het is enige tijd geleden dat u iets van ons heeft vernomen met betrekking tot dit project. We gingen voortvarend te werk en waren al een heel eind op weg. De planning was klaar, kosten overzicht helder, gemeente werkte mee, tekeningen gemaakt door scholieren van de Horizon waren klaar.

Maar toen kregen wij een bericht van de gemeente dat ons project volledig op hold zette. Stedin was een landelijk onderzoek gestart naar de toepassing van een bepaalde verf soort op de Stedin middenspanningsstation . Dit onderzoek loopt nu inmiddels anderhalf jaar en op dit moment lijkt er nog weinig schot in de zaak.

De gemeente Rotterdam houdt bij Stedin zeer regelmatig een vinger aan de pols. We blijven afwachten en hebben de hoop dat we (een deel) van ons project alsnog kunnen laten uitvoeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.