Project Schilderen Stedinhuisjes (update 2020)

In zomer 2018 zijn wij gestart met een bewonersinitiatief (voortgekomen uit de laatste werkzaamheden in onze wijk) om drie Stedin huisjes te laten beschilderen. Dit initiatief is in de zomer van 2018 bij de gebiedscommissie neergelegd.

Het is enige tijd geleden dat u iets van ons heeft vernomen met betrekking tot dit project. We gingen voortvarend te werk en waren al een heel eind op weg. De planning was klaar, kosten overzicht helder, gemeente werkte mee, tekeningen gemaakt door scholieren van de Horizon waren klaar.

Maar toen kregen wij een bericht van de gemeente dat ons project volledig op hold zette. Stedin was een landelijk onderzoek gestart naar de toepassing van een bepaalde verf soort op de Stedin middenspanningsstation . Dit onderzoek loopt nu inmiddels anderhalf jaar en op dit moment lijkt er nog weinig schot in de zaak.

De gemeente Rotterdam houdt bij Stedin zeer regelmatig een vinger aan de pols. We blijven afwachten en hebben de hoop dat we (een deel) van ons project alsnog kunnen laten uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Meer nieuws

Contact rioolfonds gezocht

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die zich wil inzetten voor het onderwerp “collecteurriool / rioolfonds in de Kruidenbuurt”. U houdt contact met de

Kruidenbuurt update augustus 2020

Wat speelt er in de Kruidenbuurt? Hieronder een kleine greep uit onderwerpen die wij in behandeling hebben. Golfplaten dakjes doorzonwoningenWe hebben een vraag gesteld bij

(Hoe goed) kent u uw buren?

In deze coronatijd, waarbij veel mensen thuis zijn/werken, wordt er vaak gesproken over verdraagzaamheid en hulp aan buren/buurtgenoten. Maar hoe goed kent u uw buren

Steun ons

Met uw donatie draagt u de Kruidenbuurt een warm hart toe en helpt u ons om ons te kunnen blijven inzetten voor de Kruidenbuurt. Uw gift is meer dan welkom en we zijn al met elke euro blij.

NL96 INGB 0009 3748 94
T.n.v.  Bewonersorganisatie Kruidenbuurt