Samen onze woningen beter isoleren

Onze huizen stammen uit de jaren ’60 t/m ’70, de spouwmuren en vloeren zijn onvoldoende geïsoleerd en houden de temperatuurverschillen, zomer of winter, amper tegen, ze hebben veel warmte verlies via de ongeisoleerde vloeren. Wij zijn met enkele buren en met advies van de Woonwijzerwinkel bezig diverse offertes op te vragen voor het na-isoleren van onze woningen. Hieruit zal een gunstigste aanbieder gekozen worden (op basis van prijs, product, ervaring en service) Op donderdag 28 november is er een informatieavond met een presentatie van de gekozen aanbieder en de te verkrijgen subsidies. Er is gelegenheid om vragen te stellen en de mogelijkheid in te tekenen om het eigen huis te laten na-isoleren.

Kortom: Sterk verbeterd comfort, besparen op de energierekening en ook nog eens het milieu een handje helpen! Dit alles voor een veel gunstigere prijs dan het na-isoleren op individuele basis.

Doe je mee of ben je geïnteresseerd?
Kom dan op donderdag 28 november langs ! Tijd & Locatie: Aanvang 19:00u. Heidekruid 5 , Jeu de Boules Club “Les Francophiles (naast sv Ommoord) \

Heb je vragen mail dan naar buurkracht@kruidenbuurt.nl

Met vriendelijke groet,
Molgerd Lede

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.