Hoofdweg werkzaamheden vanaf 2 september

Vanaf 2 september wordt er weer gewerkt aan de Hoofdweg. De werkzaamheden zijn in Zuidplas, maar het is een belangrijke route van en naar ons gebied.

De Hoofdweg blijft tijdens de werkzaamheden grotendeels in twee rijrichtingen open voor verkeer. De rijrichting Capelle aan den IJssel naar Nieuwerkerk aan den IJssel is altijd open. De huidige weg wordt aangepast van één naar twee rijbanen, gescheiden door een middenberm. Daarnaast worden er bypasses gerealiseerd bij de rotonde op de kruising met de Laan van Avant-Garde. Door de herinrichting van de weg kan het verkeer straks beter doorstromen. Ook worden de oversteekplaatsen voor fietsers verlegd, zodat ze veiliger kunnen oversteken. De nieuwe weg krijgt geluidsreducerend asfalt en de ventwegen naast de Hoofdweg worden geheel (her)bestraat. Tot slot worden er langs de Hoofdweg nieuwe bomen en beplanting geplaatst die passen in de omgeving.

Voor meer informatie: www.rotterdam.nl/hoofdweg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*